Pittsburgh Post-Gazette og ProPublica har i samarbejde med Mediahuis NRC i Amsterdam den 27. september udgivet en dybdegående artikel omkring Philips og problemerne med Philips DreamStation.

Artiklen fortæller hvordan salgsstop og tilbagekaldelsen i 2021, kom på baggrund af mange års klager omkring nedbrydning af skummet i apparaterne og at Philips, i USA, allerede havde kendskab til problematikken tilbage i 2011.

I Danmark har processen med at få udskiftet og/eller repareret alle udleverede Philip DreamStations varet i flere år, da det har krævet at alle patienter skulle indkaldes, samtidig med leveringsvanskeligheder i kølvandet på Covid19 epidemien.

Artiklen kan læse i sin helhed HER

Som patientforening vil vi altid opfordre til, at man melder bivirkninger ved brug af medicinsk udstyr ind til Sundhedsstyrelsen, hvilket man kan gøre HER