Du skal selvfølgelig stadig kontakte din læge, hvis du føler dig syg. Men konsultationen hos din læge kan foregå på telefon, video eller blive flyttet til et andet tidspunkt for at mindske risikoen for smitte.

Corona-epidemien har vendt op og ned på vores hverdag og sædvanlige rutiner. De praktiserende læger oplever for tiden færre henvendelser, men hjerteproblemer og kræftsymptomer bliver ikke færre, bare fordi der er corona-epidemi.Derfor er det vigtigt, at man fortsat kontakter egen læge,hvis man oplever sygdomssymptomer. Har du brug for lægens hjælp, så er det dog vigtigt, at du ikke møder op uden aftale.

De fleste regioner har mange gode informationer på deres hjemmeside i forbindelse med COVID-19.

Gå ind på din egen Regions hjemmeside eller læs f.eks. hvad Region Midtjyllands Svend Kier fortæller. Han er praktiserende læge og lægelig koordinator for Region Midtjyllands kvalitetsorganisation, MidtKraft:

Læs mere her